Voor het eerst naar de schoonheidsspecialiste

Veel mensen vinden het best spannend om voor het eerst naar een schoonheidssalon te gaan. Je weet tenslotte niet helemaal wat je te wachten staat.

De eerste stap is een afspraak maken voor de behandeling die jouw voorkeur heeft. Dit kun je doen door te bellen, smsen, appen of te mailen. Kom bij voorkeur zonder make-up naar de schoonheidssalon. Heb je lenzen? Vergeet niet je lenzenvloeistof en bakje mee te nemen. Aangezien je vaak met je ogen gesloten ligt tijdens de behandeling is het fijn de lenzen van te voren uit te doen. Wanneer je vervolgens in de salon komt, wordt er uitgelegd wat er precies gedaan gaat worden tijdens je behandeling. Natuurlijk kun je eventuele vragen altijd stellen, mocht er iets onduidelijk zijn. Op de achtergrond staat er muziek aan en in de salon hangt een aangename geur.

Heb je een Reinigingsbehandeling? Dan kun je zo plaatsnemen op de behandelstoel. Vaak ligt het wel iets fijner wanneer je je schoenen uit hebt.Bij de andere behandelingen hoort een massage van gezicht, schouder, nek, decolleté. Hierbij is het handig als je een bh en/of hemd aanhebt. Het liefst elastisch, of met spaghettibandjes. Deze gaan wat makkelijker over de schouders dan hoge katoenen hemden. De bandjes gaan wat naar beneden voor de massage, zodat de schouders goed gemasseerd kunnen worden.. Uiteraard lig je de gehele behandeling bedekt onder zachte dekens. Om je haren zoveel mogelijk te beschermen tegen het vettig worden, krijg je een haarnetje, of haarband om.

Vaak is het prettig om met je ogen dicht te liggen. Zo kunnen er tijdens het epileren geen haartjes in het oog terechtkomen en het ligt ook meer ontspannen. Tijdens het masker worden er watjes op je ogen gelegd. Op die manier wordt het je nog makkelijker gemaakt om te relaxen. Na de behandeling wordt de stoel weer omhoog gezet. Wacht eventjes en stap dan rustig eraf. Doe je dit heel snel, dan heb je kans dat je wat duizelig wordt. Je ligt namelijk best een tijdje en hebt misschien zelfs nog wat geslapen, daarom is het verstandig jezelf rustig ‘wakker’ te laten worden. Je zult merken dat je huid er stralend uitziet en heerlijk zacht en gevoed aanvoelt.

Tijdens de behandeling kan het gebeuren dat je in slaap valt. Hier is niets raars aan. Het is juist een teken dat je je ontspant. Na de behandeling is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor de volgende keer en evt. producten te kopen. Er zijn geen pinfaciliteiten in de salon, dus contant geld is gewenst.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon