Sleeping Beauty


Doornroosje is natuurlijk hét ultieme voorbeeld van een sleeping beauty. Hoewel het verhaal van Doornroosje een sprookje is, kun je wel zelf een echte schoonheidsslaap creëren. Onderstaande tips zorgen ervoor dat je 's ochtends fris en flawless wakker wordt.

 1. Gezichtscrème Na het reinigen van je gezicht zorgt een nachtcrème ervoor dat je huid ’s nachts de kans krijgt om te herstellen.

 2. Stralende lach Wittere tanden, wie wil dat nou niet? Met deze tip creëer je nu zelf heel makkelijk een stralende lach. Poets je tanden met baking soda en laat het max. 5 minuten op je tanden zitten. Spoel daarna grondig je gebit met water, zodat er niets achterblijft. Let op: doe dit max. 1 keer per week anders tast het zuur in de soda het tandglazuur aan.

 3. Wimperextentie Langere wimpers creëren terwijl je slaapt? Yes, please! Met producten van Revitalash en Nanolash zie je binnen 3 maanden al resultaat. Het werkt hetzelfde als een eyeliner. Breng (nadat je je gezicht hebt gereinigd) de vloeistof net als een eyeliner op de wimperrand aan. Om je wimpers soepel te houden en te voorkomen dat ze afbreken, kun je castorolie gebruiken. Borstel je wimpers elke avond door met een spoelie of schoongemaakt mascara borsteltje en je merkt binnen enkele weken verschil!

 4. Gezonde haarlokken Ons haar krijgt nogal wat te verduren; stylen, krullen, haarelastiekjes die je haren afknellen, en dan hebben we het nog niet eens over de weersomstandigheden die van invloed zijn op je haar! Om je mooie lokken te behouden kun je een haarmasker aanbrengen. Ga je liever voor een natuurlijker alternatief? Dan is kokosolie een goede keuze!

 5. Zachte voeten Smeer je voeten in met voetencrème of vaseline en trek daarna gelsokken aan. De sokken zorgen ervoor dat de crème goed intrekt en je ’s ochtends wakker wordt met zachte voeten.

 6. Satijnen kussenslopen Satijnen kussenslopen voorkomen slaapvouwen in je gezicht, rimpeltjes, onzuiverheden, gespleten haarpunten, klitten en vet haar. Het zorgt er ook voor dat hydraterende producten beter kunnen intrekken.

 7. Bodylotion Smeer je lichaam (zeker na het douchen) in met een voedende bodylotion. Vooral in de winter droogt je huid door de kou sneller uit. Bodylotion zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft.

 8. Zachte handen In de herfst en winter verdienen je handen extra aandacht. Door de wind en kou krijg je al snel droge en pijnlijke handen. Breng daarom voedende handcrème aan en trek voor het optimale resultaat gel handschoentjes aan, zodat het goed kan intrekken. Oké, het ziet er een beetje vreemd uit maar het werkt super! Nog even een paar slaaptips: Vind je het lastig om in slaap te komen? Zorg ervoor dat je een uur voordat je gaat slapen geen tv meer kijkt of achter je tablet, laptop of telefoon zit. Het blauwe licht dat in de beeldschermen verwerkt zit, kan er namelijk voor zorgen dat je niet meteen in slaap kunt komen. Lees in plaats daarvan een boek of magazine of luister naar muziek. Lig je vaak te piekeren? 'Morgen moet ik dit nog doen en dat nog doen en oh als ik dit maar niet vergeet'. Iedereen heeft in drukke perioden wel eens last van deze gedachten. Schrijf voordat je gaat slapen op wat je de volgende dag moet doen, zodat je er 's nachts niet bang voor hoeft te zijn dat je iets gaat vergeten. Heb je een rotdag gehad? Schrijf op wat er die dag wél positief is geweest, zodat je toch met een goed gevoel kunt gaan slapen.

Sweet dreams!

Recente berichten
Archief
Volg ons
 • Black Facebook Icon
 • Black Pinterest Icon
 • Black Instagram Icon