Summer Lovin’

August 30, 2017

 

Hoewel de vakantieperiode er voor veel mensen op zit,  willen we natuurlijk wel onze summerkissed skin zo lang mogelijk behouden!

 

Een off-shoulder top of jurkje staat op de een of andere manier nou eenmaal leuker wanneer we een teintje hebben. We weten inmiddels dat we voorzichtig moeten zijn met urenlang bakken in de zon en zonnebanken, maar er leiden meer wegen naar een gebronsd huidje.

 

Gelukkig zijn er veel producten op de markt die ons deze gewenste teint geven!

Let er wel op dat er zelfbruiningslotions zijn die je er binnen een dag afwast en lotions die langzaam vervagen. Het is maar net welke variant jou fijner lijkt. 

 

Na het smeren van een zelfbruiningslotion kan het wel een gebeuren dat je strepen of vlekken op je huid krijgt. Om dit te voorkomen hebben we een aantal tips en tricks!

 

 

Tips & Tricks

 

- Gebruik vooraf geen doucheproduct en/of scrub met olie, dit laat een laagje achter waardoor      de zelfbruiner moeilijker pakt. Na het douchen goed afdrogen.

 

- Voordat je de bruiningslotion aanbrengt, kun je het beste eerst even je huid scrubben en              hydrateren met bodylotion (de droge plekken extra insmeren: nagelriemen, ellebogen, knieën,    enkels, handen).

 

- Gebruik een speciale handschoen om de zelfbruiner uit te smeren, zodat de binnenkant van je    handen geen bruine vlekken krijgen.  

 

- Begin van onderaf en vergeet je hals, nek en oren niet. Probeer je haargrens en wenkbrauwen      te vermijden en smeer in alle richtingen.

 

- Wacht ongeveer 10 minuutjes met je kleding aan te trekken. Zwemmen en douchen kun je het    beste tot 6 uurtjes uitstellen.

 

- Vanwege de (soms wat onaangename) geur die een zelfbruiner kan hebben, is het handig om      dit ritueeltje ’s avonds voor het slapen gaan te doen. De volgende ochtend spring je onder de        douche met je favo douchegel en begin je de dag fris en fruitig!

 

 

Smeer de dagen erna extra goed met bodylotion om de kleur zo lang mogelijk te behouden.

Zo geniet jij nog extra lang van je zomergevoel!

 

 

 

Please reload

Recente berichten

July 29, 2019

January 28, 2019

December 4, 2018

March 1, 2018

August 30, 2017

January 5, 2017

November 12, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 | Schoonheidssalon Beauty Licious Tiel