Jouw nieuwe Beauty Ritueel!

Een handjevol mensen zijn van nature gezegend met een mooie, gezonde huid. Voor de rest van ons geldt, dat we er toch iets meer voor moeten doen. Je talgproductie gaat 24 uur per dag door en je huid krijgt doorlopend te maken met invloeden van binnen- en buitenaf.

Om een mooie peachy skin te creëren hebben we onderstaand beauty ritueeltje voor je geplaatst. Het is belangrijk om dit ritueel te herhalen, zodat het een gewoonte wordt. In het begin zul je heus wel eens iets vergeten, maar dat geeft niet!

Er zijn ongeveer 21 dagen nodig om een gewoonte te creëren. Tegen die tijd zul je zien dat het verzorgen van je huid helemaal niet zoveel tijd hoeft te kosten!

Ochtend:

Reinig je gezicht met milk/gel/facewash of lotion. Kijk het etiket goed na of er geen alcohol in het product zit. Dit droogt je huid namelijk uit! Breng daarna een dagcrème aan en spf 30. Dit beschermt je tegen schadelijke UV stralen.

Avond:

Reinigen met milk/gel/facewash of lotion. Breng daarna een nachtcrème of een verzorgende olie aan. Een verzorgende olie is bijv. vitamine E, Amandel en Jojoba. Meer over deze voedende oliën vind je in een volgende blog.

Één keer per week:

Scrub je huid voorzichtig met een fijne korrel en breng daarna een hydraterend masker aan.

Een keer in de 4-8 weken:

Boek een schoonheidsbehandeling voor een complete, diepe reiniging en een ontspannende massage.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon