All About Oils

Een product dat zeker niet mag ontbreken in je badkamerkastje is olie.

Het heeft een beschermende en hydraterende werking. En dat is iets wat we natuurlijk allemaal goed kunnen gebruiken!

Breng de olie voor het beste resultaat 's nachts over je nachtcrème aan. 

Zoek in de winkel (bijv. bij Holland & Barret) naar een 100% zuivere, plantaardige olie die koudgeperst is. Dit zorgt er namelijk voor dat het product geurloos is. Daarnaast heeft het een positief effect op de werkstoffen. 

Ook olie waar anti oxidanten aan zijn toegevoegd zijn goede keuzes. Deze toevoeging zorgt ervoor dat het product goed blijft en niet oxideert. Wanneer het namelijk gaat oxideren gaat de olie stinken en kun je het beter niet meer gebruiken.

Soorten olie

Rijstolie

Rijstolie is een wat dikkere, plakkerige olie die iets langer de tijd nodig heeft om in te trekken. Perfect voor mensen met een droge huid!

Jojoba olie

Jojoba olie is juist licht en wordt makkelijk opgenomen door de huid. Ideaal voor alle huidtypen en zeker ook voor de wat vettere huid. Het verstopt de poriën niet en lost zelfs talg op. In Jojoba zit een hoge concentratie vitamine C en de olie werkt ontstekingsremmend, bacteriedodend en UV-beschermend.

Arganolie

Arganolie zorgt er net als jojoba voor dat de poriën niet verstopt raken en is ook goed te gebruiken als make-up verwijderaar. Breng de arganolie aan op je lippen, hals en decolleté en masseer de overtollige olie uit over je handen.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon