TO DO: Live in the moment

Schoonheidsbehandelingen zorgen voor een gereinigde, gehydrateerde en in balans gebrachte huid. Daarnaast brengen ze de broodnodige ontspanning waar zovelen naar snakken. Ontspanning is essentieel om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning.

Je functioneert beter wanneer je voldoende rust en ontspanningsmomenten inbouwt én zit lekkerder in je vel. Een gezin, werk, sport en sociaal leven kunnen soms zorgen voor vermoeidheid, stress en een verminderde weerstand. Alle ballen in de lucht houden en dan het liefst op een Instagram waardige manier. Ook al weet je dat dit medium geen realistisch beeld schetst, stiekem kan het je toch wat onzeker maken. Zorg dat je regelmatig offline bent. Gooi die telefoon op stil en kijk een paar uur niet op social media of je mail. Tot een aantal jaar geleden waren we ook niet 24 uur per dag overal te bereiken en dat hebben we prima overleefd.

Sterker nog, het aantal burn-outs is sindsdien fors gestegen. Besteed de tijd die je normaal scrollend doorbrengt aan bijvoorbeeld wandelen, sport, hobby's en je zult zien dat u zich veel beter oplaadt.

Wat bijzonder is om op te merken tijdens een gezichtsbehandeling, is dat hele simpele dingen als ontspannend worden ervaren. De milde geur van producten, de zachte deken waaronder je ligt en natuurlijk de massage. Alle onderdelen helpen mee aan je gemoedstoestand. Het laat je genieten van simpelweg even niets moeten en jezelf de tijd te gunnen om stil te staan bij wat je voelt en ruikt. Door dit met regelmaat te doen, zul je veel meer in balans zijn.

Zorg dus dat je jezelf niet vergeet in je volgende planning!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon