Active Beauty

Hoe kun je de verzorging van je huid verder uitbreiden?

De huid is je grootste orgaan. Door op verschillende manieren aandacht aan je verzorging te besteden bereik je optimaal resultaat.

Misschien een verrassing, maar sporten is niet alleen goed voor je algehele conditie en lichaam, het verbetert ook de huid. Doordat de zuurstofcirculatie wordt verhoogt, worden de voedingsstoffen goed naar de huidcellen vervoerd.

Zweet je tijdens je workout? Mooi! Zo worden afvalstoffen afgevoerd.

Belangrijk is om voldoende water te drinken. Mensen die regelmatig bewegen hebben minder vaak ontstekingen en daarnaast verbetert het je immuunsysteem.

(Buiten) sporten is een ideale uitlaatklep, aangezien je endorfine aanmaakt. Dit gelukshormoon vermindert stress, wat weer kan zorgen voor collageen afbraak. Collageen zorgt voor een stevige huid, dus dat willen we graag behouden!

Zorg ervoor dat je met een schone huid gaat trainen. Door doorbloeding en transpiratie is er namelijk meer kans op onzuiverheden. Probeer ook daarna je gezicht te reinigen om verstoppingen te voorkomen. Op deze manier hou je enkel een mooie, gezonde blos over aan de lichamelijke inspanning!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon