Over Beauty Licious

Al meer dan 15 jaar een vertrouwd adres

Selfcare staat centraal bij Beauty Licious. Dit vind je terug in de ontspannende gezichtsbehandelingen, de gezellig ingerichte salon en de details in bijvoorbeeld de goodiebags. Zelfs tijdens de Reinigingsbehandeling wordt er gezorgd voor ontspanning, zodat je altijd met een uitgerust gevoel de deur uitloopt.

Waarom Beauty Licious
Er is veel keuze in behandelingen, zodat er voor elke portemonnee iets passends bij zit. Persoonlijk vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om regelmatig ontspanning en verzorging in te plannen. Het is een soort onderhoud aan jezelf, zodat je niet overloopt van alle drukte en taken. Daarnaast werkt het met huidverzorging net als met vele andere zaken: beter voorkomen dan genezen. Het is daarom slim om op jonge leeftijd te beginnen met huidverzorging thuis en in de salon.

Voor wie is Beauty Licious?
Alle behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en richten zich op de hydratatie. Twaalfjarigen zijn welkom, maar ook tachtigers en alles daartussen.
Juist die verscheidenheid aan mensen is wat dit werk zo enorm leuk en afwisselend maakt!

Er staat heel veel informatie op deze site, maar mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail of app! Doordat ik tijdens behandelingen niet de telefoon kan aannemen, is appen/mailen ideaal.

Dankjewel voor je bezoek en ik zie je graag in de salon!

Carin Spee
Schoonheidssalon Beauty Licious

Volg Beauty Licious, voor nieuwtjes, tips, en inspiratie, ook op social media