Hoe heerlijk is het wanneer je je favoriete winkel instapt en alles hangt en ligt netjes op kleur? Zo fijn om goed overzicht te hebben en te weten waar je jouw slag kunt slaan! Shoppen is leuk, maar eindeloos door rekken gaan zonder de felbegeerde aanwinsten is minder. Om te weten voor welke items je de stad moet afspeuren kijk je natuurlijk in je kast.

Laat dat nu vaak een probleem zijn. Niet de kastdeuren openen, maar wijs worden uit je kledingstukken, tassen, schoenen, accessoires..

 

Reoganiseren van je kledingkast!

Tijd om orde te scheppen in de chaos! Regel wat kritische vrienden/vriendinnen, drankjes en gooi alles uit de kast. Alles wat je twee jaar (of langer) niet aan hebt gehad, bevlekte/verkleurde/gedateerde items kunnen in de vuilniszak richting stort. Mooie stukken die moeten worden vermaakt op een stapeltje voor de kleermaker en te grote/kleine items naar een vriendin of humanabox. Alles wat je wil bewaren hang of leg je op kleur, zodat je makkelijk outfits kunt samenstellen.

Mandjes zijn ook ideaal voor je ondergoed en bh’s.

Wist je dat je sportleggings ook heel leuk kunt oprollen? Dat maakt de indeling van de kast ook een stuk speelser! En stiekem ben je ook eerder geneigd om weer actief te worden!

Tassen nemen vaak veel plek in, dus stop de clutches in een grote shopper/strandtas die je niet vaak gebruikt en het oogt meteen opgeruimd. Ook is het handig om een mandje te vullen met zonnebrillen en haaraccessoires. Die dingen lijken wel altijd zoek te raken en nu heb je er een vaste plek voor!

Je zult zien dat het zoveel tijd en frustratie scheelt wanneer je rust en overzicht hebt.

De dagen zijn al druk al genoeg genoeg, dus als er dingen makkelijker kunnen, altijd doen!