Massages zijn bijna bij iedereen een hit. Er is in de salon maar een behandeling zonder massage en er is er zelfs een met enkel de massage. Die is speciaal aangevraagd door klanten, omdat de massage zo geliefd is.

 

Voordelen van een massage

Een massage voelt niet alleen heel lekker, maar heeft nog vele andere voordelen.

Het voert afvalstoffen af, stimuleert doorbloeding, vermindert stress en stimuleert het gelukshormoon om er een paar te noemen.

De gezichtsmassage die in de salon wordt uitgevoerd gaat over de schouders, decolleté, nek, hals en gezicht. Er wordt met koudgeperste amandelolie gemasseerd. Deze olie is heel fijn om met de handen over de huid te glijden en is daarnaast heel verzorgend.

Amandelolie helpt bij irritatie, beschermt en hersteld en dat alles terwijl jij lekker ligt te relaxen. Vaak wordt er zo goed ontspannen dat mensen in slaap vallen. Het is dan ook aan te raden om de telefoon op stil te zetten, voor de behandeling. Als er iets vervelend is, is het wel om gestoord te worden terwijl je ligt te genieten van een massage.

Gun het jezelf dan ook echt om niet ‘aan’ te staan en volop te profiteren van de offline time, want voor je het weet is het weer voorbij en beland je terug in de alledaagse hectiek.